Viitorul acestei țări poate fi ușor ghicit după pregătirea tinerilor săi

ELSA București este o asociație care se ocupă cu dezvoltarea culturală și profesională a tinerilor studenți în drept, acest lucru implicând schimburi studențești, seminare, conferințe și concursuri de procese simulate, ELSA are un singur scop: acela de a facilita dezvoltarea tinerilor în mediul juridic.

Oferind șanse studenților la drept să devină profesioniștii de care avem cu toții nevoie mâine, contribui la ridicarea standardelor în domeniul juridic, domeniu de care, vrem sau nu, avem cu toții mare nevoie.

Ajutorul tău chiar contează. Împreună am reușit să strângem și să donăm:

0
lei
chestie

Alte campanii ChiarEu:

Institutul Cantacuzino

Fii parte dintr-o comunitate de oameni buni, care salvează lumea. Chiar TU poți contribui la o Românie mai sănătoasă. Donează chiar TU pentru ca Institutul să protejeze sănătatea…

Vezi mai mult

Asociația Manieres

Bunele maniere deschid uși pe care toți banii din lume nu le pot cumpăra. Asociatia Manieres are ca scop promovarea bunelor maniere in randul copiilor si tinerilor. Până…

Vezi mai mult

Vorbește-ne de bine

Oricine poate schimba viața unui om cu un gest simplu. Da, chiar TU sau chiar prietenii tăi. Dă vorba mai departe și dă-le o șansă și altora să afle că binele se răsplătește cu bine.