Bunele maniere deschid oportunitaţi pe care toți banii din lume nu le pot oferi

Asociația Manieres are ca scop promovarea bunelor maniere în rândul copiilor și tinerilor. Până în prezent, a reușit să predea bune maniere unui număr de peste 4000 de copii și tineri, creând un sistem de valori pentru generațiile viitoare și ajutând la integrarea tinerilor defavorizați în societate, prin cunoașterea bunelor maniere.

De asemenea, Asociația a dezvoltat o serie de cursuri care să faciliteze accesul pe piata muncii: “Vreau să mă cunosc”, “Cum să-mi construiesc un CV”, “Cum să mă îmbrac la un interviu”, “Cum să vorbesc la un interviu”.

Dăruiește șanse tinerilor pentru ca bunele maniere să devină cartea lor de vizita catre noi orizonturi!

Ajutorul tău chiar contează. Împreună am reușit să strângem și să donăm:

0
lei
chestie

Alte campanii ChiarEu:

Institutul Cantacuzino

Fii parte dintr-o comunitate de oameni buni, care salvează lumea. Chiar TU poți contribui la o Românie mai sănătoasă. Donează chiar TU pentru ca Institutul să protejeze sănătatea…

Vezi mai mult

Asociația ELSA

Viitorul acestei țări poate fi ușor ghicit după pregătirea tinerilor săi. ELSA București este o asociație care se ocupă cu dezvoltarea culturală și profesională a tinerilor studenți în…

Vezi mai mult

Vorbește-ne de bine

Oricine poate schimba viața unui om cu un gest simplu. Da, chiar TU sau chiar prietenii tăi. Dă vorba mai departe și dă-le o șansă și altora să afle că binele se răsplătește cu bine.