Bine faci, bine găsești.

Binele făcut și binele primit ne face să ne dorim mai mult. Să ne dorim să fim mai buni, mai darnici pentru că știm că totul se întoarce.

Starea de bine ne motivează să facem bine și în jurul nostru. Casa ta, spațiul în care te retragi după o zi plină este foarte important. Și contează mult să îl faci al tău. Fie că alegi să decorezi cu plante verzi, să îți creezi un loc pentru citit sau pentru altă activitate care-ți place, esențial e să îți aranjezi casa după bunul plac.

Pune-te la curent cu ultimele tendințe în materie de design interior. Timpul nu stă pe loc, iar lucrările la apartamentul de vis din AppTown North București avansează foarte mult. Curând va fi gata, iar dacă ești chiar tu marele câștigător, ar fi bine să știi cum vrei să îl decorezi ca să te reprezinte.

Donând pentru Institutul Cantacuzino ai șanse mari să câștigi un apartament doar al tău pe care să îl poți decora cum vrei. Deci donează și îndeplinește-ți visul!

Trimite articolul:

Sursa imaginii: https://www.italianbark.com/future-interior-trends-interior-design-corona-virus/

Alte noutăți:

Campanii ChiarEu:

Câștigă un apartament de vis!

Donează acum pentru ca Institutul Cantacuzino să continue să își desfașoare activitatea în cele mai bune condiții. O șansă în plus pentru ei înseamnă o șansă în plus pentru ca tu să câștigi un apartament.

 

Donează și Câștigă

Cauze ChiarEu:

Institutul Cantacuzino

Fii parte dintr-o comunitate de oameni buni, care salvează lumea. Chiar TU poți contribui la o Românie mai sănătoasă. Donează chiar TU pentru ca Institutul să protejeze sănătatea…

Vezi mai mult

Asociația Manieres

Bunele maniere deschid uși pe care toți banii din lume nu le pot cumpăra. Asociatia Manieres are ca scop promovarea bunelor maniere in randul copiilor si tinerilor. Până…

Vezi mai mult

Asociația ELSA

Viitorul acestei țări poate fi ușor ghicit după pregătirea tinerilor săi. ELSA București este o asociație care se ocupă cu dezvoltarea culturală și profesională a tinerilor studenți în…

Vezi mai mult

Vorbește-ne de bine

Oricine poate schimba viața unui om cu un gest simplu. Da, chiar TU sau chiar prietenii tăi. Dă vorba mai departe și dă-le o șansă și altora să afle că binele se răsplătește cu bine.