De Ziua Mediului am pregătit o surpriză pentru toți donatorii ChiarEu

Donezi până pe 21 iunie pentru oricare dintre cauzele susținute de ChiarEu și câștigi chiar TU un scuter electric. Dacă ai donat deja, ai un loc asigurat în tombolă, deci poți începe să faci research pe unde vrei să te plimbi vara asta.

Să fii sănătoasă, Natură, și să ne uimești cu frumusețea ta în continuare!

Ziua Mondială a Mediului e ziua în care eforturile pentru conștientizarea problemelor de mediu sunt în lumina reflectoarelor. Din 1972, de când se sărbătorește, fiecare aniversare a Mediului are alocată o temă specifică. Tema din acest an este #ForNature și atrage atenția asupra faptului că toate ființele vii sunt conectate. Deci pentru binele nostru, trebuie să facem ce e bine #PentruNatură.
Fă chiar TU un bine și donează pentru orice cauză de pe ChiarEu până pe 21 iunie și intri automat în tragerea la sorți pentru un scuter electric, Yadea C-line.

Yadea C-line este un scuter electric care beneficiază de cea mai mordernă tehnologie și un design de excepție. Cu un motor de 1200W și o baterie 48V 28 AH, detașabilă cu o autonomie de 60 de km, Yadea C-line impresionează la capitolul detalii utile. Astfel, e dotat cu mufă usb pentru încărcarea smartphone-ului, sistem de pornire electric prin apăsare de buton, display digital luminos, frâne eficiente, dar foarte silențioase și un buton de parcare precum cel de pe mașini. Dacă ești curios pentru mai multe detalii tehnice, găsești aici.

Nu uita să donezi până pe 21 iunie pentru oricare dintre cauzele ChiarEu și câștigă chiar TU scuterul electric.

Fii pe fază și află dacă nu cumva ești chiar TU norocosul câștigător!

Trimite articolul:

Alte noutăți:

Campanii ChiarEu:

Câștigă un apartament de vis!

Donează acum pentru ca Institutul Cantacuzino să continue să își desfașoare activitatea în cele mai bune condiții. O șansă în plus pentru ei înseamnă o șansă în plus pentru ca tu să câștigi un apartament.

 

Donează și Câștigă

Cauze ChiarEu:

Institutul Cantacuzino

Fii parte dintr-o comunitate de oameni buni, care salvează lumea. Chiar TU poți contribui la o Românie mai sănătoasă. Donează chiar TU pentru ca Institutul să protejeze sănătatea…

Vezi mai mult

Asociația Manieres

Bunele maniere deschid uși pe care toți banii din lume nu le pot cumpăra. Asociatia Manieres are ca scop promovarea bunelor maniere in randul copiilor si tinerilor. Până…

Vezi mai mult

Asociația ELSA

Viitorul acestei țări poate fi ușor ghicit după pregătirea tinerilor săi. ELSA București este o asociație care se ocupă cu dezvoltarea culturală și profesională a tinerilor studenți în…

Vezi mai mult

Vorbește-ne de bine

Oricine poate schimba viața unui om cu un gest simplu. Da, chiar TU sau chiar prietenii tăi. Dă vorba mai departe și dă-le o șansă și altora să afle că binele se răsplătește cu bine.