Cine suntem noi?

Suntem o asociație non-profit și ne propunem ca, prin platforma ChiarEu, să ajutăm la creșterea și dezvoltarea culturii civice participative în raport cu mediul organizațiilor non-guvernamentale. Cu alte cuvinte, ne dorim stimularea comportamentului filantropic al societății civile din România. Cum? Simplu, răsplătind donațiile cu un premiu sau o experiență. Acestea nu transformă actul filantropic, ci îl încurajează, stimulează în cazul celor care nu donează în mod obișnuit și îl răsplătește (indiferent dacă este făcut pentru prima dată sau în mod constant).

În acest fel, îi ajutăm pe cei care luptă cu dificultățile și, în același timp, îi răsplătim pe cei care donează. Suntem deci un partener de încredere al ONG-urilor și asociațiilor dedicate îmbunătățirii și salvării vieții, dar și un prieten pentru cei care aleg să ajute.

Așadar, strângem donații pentru cauzele bune care ne cer sprijinul și oferim experiențe minunate celor care fac donații individuale.

Dacă donezi de obicei, îți suntem un prieten în plus. Dacă nu ai mai donat, suntem un motiv în plus să începi să o faci. Te încurajăm și îți arătăm că poți face un bine altora în timp ce îți faci bine ție și celor apropiați. Fie ca este vorba despre o casă, o mașină, o excursie greu de uitat sau experiențe care te completează, e clar că și viața ta se va îmbunătăți.

Este important ca, dintre strigătele de ajutor care se aud din toate părțile, să știi exact pe cine vrei să ajuți chiar TU. Vrem ca în curând să fii mândru că poți gândi “Chiar EU pot face un copil fericit”, “Chiar EU pot ajuta un bătrân”, “Chiar EU pot sprijini o familie să ramână împreună”, “Chiar EU donez”. “Chiar EU”.
Vino alături de noi! Fii parte din binele pe care îl facem în fiecare zi și bucură-te de surprizele pe care vom continua să ți le facem.

Scrie-ne la: chiareu@chiareu.ro și presa@chiareu.ro sau foloseste formularul din pagina de contact.

Pentru detalii, acestea sunt datele noastre de contact:

Asociația ChiarEu
CIF: 39117279, Nr. Înregistrare Registru Special Asociații și Fundații: 23/23.02.2018

ChiarEu Headquarters
Str. Emanoil Porumbaru nr. 86, parter
Sector 1 ‒ 011424, București

Cum funcționează ChiarEu

Platforma ChiarEu încurajează donațiile către cauze bune care au nevoie de ajutor prin oferirea de premii sau experiențe minunate pentru cei care donează. Astfel, pe lângă tot binele pe care îl fac, toți donatorii au șanse de a și câștiga premii importante.

Unde merg banii tăi?

Donația ta merge către cauza bună aleasa de tine, care este beneficiarul donațiilor strânse, iar corectitudinea administrării fondurilor strânse din donații este auditată financiar și prezentată transparent și public prin rapoartele noastre financiare anuale.

Ajutorul tău chiar contează. Împreună am reușit să strângem și să donăm:

0
lei
chestie

Vorbește-ne de bine

Oricine poate schimba viața unui om cu un gest simplu. Da, chiar TU sau chiar prietenii tăi. Dă vorba mai departe și dă-le o șansă și altora să afle că binele se răsplătește cu bine.