Dezvoltarea vaccinului românesc anti-COVID s-a mutat la Institutul Cantacuzino.

Hai să ne unim forțele pentru ca vaccinul împotriva COVID-19 să fie produs și în România! Primul pas a fost deja făcut! Centrul OncoGen din Timișoara a anunțat semnarea unui parteneriat cu Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” pentru a crea un posibil vaccin împotriva coronavirusului. Vaccinul dezvoltat de OncoGen împotriva virusului SARS-nCoV-2 va fi administrat intranazal fie sub formă de picături sau prin pulverizare.

Centrul OncoGen, în parteneriat cu Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, a câștigat competiția organizată de Ministerul Educației și Cercetării pentru dezvoltarea unui vaccin împotriva virusului SARS-nCov-2.

Suma se ridică la 3,5 milioane RON și permite continuarea cercetărilor pentru vaccinul împotriva Covid-19 dezvoltat de Centrul OncoGen și recunoscut atât de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) cât și de Guvernul Britanic.
Suma poate părea mare, dar au încă nevoie de ajutorul nostru, al tuturor.

ChiarEu cu ajutorul donatorilor săi a reușit să strângă și să doneze deja o sumă importantă pentru ca Institutul Cantacuzino să funcționeze la parametri normali. Acum însă trebuie să ne mobilizăm și mai mult, pentru că dezvoltarea unui vaccin împotriva coronavirusului are o importanță esențială în viitorul nostru și al copiilor noștri. Și pentru că binele se întoarce mereu, orice donație înseamnă șanse în plus de a câștiga un apartament de vis, în nordul Bucureștiului. Donează acum și câștigă!

Citește toată știrea aici: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/dezvoltarea-vaccinului-romanesc-anti-covid-s-a-mutat-la-institutul-cantacuzino-cercetatorii-de-la-oncogen-au-anuntat-parteneriatul-1313919 (sursa).

Trimite articolul:

Alte noutăți:

Campanii ChiarEu:

Câștigă un apartament de vis!

Donează acum pentru ca Institutul Cantacuzino să continue să își desfașoare activitatea în cele mai bune condiții. O șansă în plus pentru ei înseamnă o șansă în plus pentru ca tu să câștigi un apartament.

 

Donează și Câștigă

Cauze ChiarEu:

Institutul Cantacuzino

Fii parte dintr-o comunitate de oameni buni, care salvează lumea. Chiar TU poți contribui la o Românie mai sănătoasă. Donează chiar TU pentru ca Institutul să protejeze sănătatea…

Vezi mai mult

Asociația Manieres

Bunele maniere deschid uși pe care toți banii din lume nu le pot cumpăra. Asociatia Manieres are ca scop promovarea bunelor maniere in randul copiilor si tinerilor. Până…

Vezi mai mult

Asociația ELSA

Viitorul acestei țări poate fi ușor ghicit după pregătirea tinerilor săi. ELSA București este o asociație care se ocupă cu dezvoltarea culturală și profesională a tinerilor studenți în…

Vezi mai mult

Vorbește-ne de bine

Oricine poate schimba viața unui om cu un gest simplu. Da, chiar TU sau chiar prietenii tăi. Dă vorba mai departe și dă-le o șansă și altora să afle că binele se răsplătește cu bine.