Donații de 42.000 de Euro pentru Institutul Cantacuzino cu ajutorul ChiarEu

Avem bucuria să te anunțăm că banii strânși pentru cauza Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară Cantacuzino au ajuns la denstinație. Cei  42.000 de Euro vor fi folosiți pentru dotările cu aparatura necesară în lupta cu COVID-19. Felicitări celor care au contribuit la acest mare ajutor!

 

Noi, Asociația non-profit ChiarEu, ne bucurăm că am reușit să ușurăm modalitatea de a dona și să stimulăm donațiile prin premiul pe care l-am pus la bătaie: un apartament în valoare de 100.000 Euro.

 

Campania de strângere de fonduri care are ca premiu apartamentul de vis continuă până la 31 decembrie 2020, după care va avea loc tragerea la sorți.

 

Acest model de strângere de fonduri de tipul donate&win, inspirat din cele din străinătate, care au un succes extraordinar, reușește să facă bine celor aflați în nevoie, dar să și recompenseze donatorii. Modelele de afară, precum 1picasso100euros.com sau omaze.com oferă premii excepționale și de valoare mare pentru a genera cât mai multe donații în scopuri caritabile. Aceasta este și dorința noastră pentru România, unde suntem pionieri.

 

ChiarEu oferă fiecăruia șansa de a-i ajuta pe cei care au nevoie de ajutor. Și, mai mult decât atât, le oferă și celor care ajută o șansă să fie răsplătiți pentru gestul lor.

În cazul Institutului Cantacuzino, tu le oferi o șansă în plus pentru a cumpăra echipamentele de testare și diagnosticare. Specialiștii Institutului sunt ajutați să aibă aparatura necesară identificării suspecților de Coronavirus și, ulterior, șansa să producă local un vaccin. Iar noi îți oferim ție șansa să câștigi Marele Premiu, un apartament.

Trimite articolul:

Alte noutăți:

Campanii ChiarEu:

Câștigă un apartament de vis!

Donează acum pentru ca Institutul Cantacuzino să continue să își desfașoare activitatea în cele mai bune condiții. O șansă în plus pentru ei înseamnă o șansă în plus pentru ca tu să câștigi un apartament.

 

Donează și Câștigă

Cauze ChiarEu:

Institutul Cantacuzino

Fii parte dintr-o comunitate de oameni buni, care salvează lumea. Chiar TU poți contribui la o Românie mai sănătoasă. Donează chiar TU pentru ca Institutul să protejeze sănătatea…

Vezi mai mult

Asociația Manieres

Bunele maniere deschid uși pe care toți banii din lume nu le pot cumpăra. Asociatia Manieres are ca scop promovarea bunelor maniere in randul copiilor si tinerilor. Până…

Vezi mai mult

Asociația ELSA

Viitorul acestei țări poate fi ușor ghicit după pregătirea tinerilor săi. ELSA București este o asociație care se ocupă cu dezvoltarea culturală și profesională a tinerilor studenți în…

Vezi mai mult

Vorbește-ne de bine

Oricine poate schimba viața unui om cu un gest simplu. Da, chiar TU sau chiar prietenii tăi. Dă vorba mai departe și dă-le o șansă și altora să afle că binele se răsplătește cu bine.