Fă bine în jurul tău și bucură-te de premii!

Află cum poți face chiar TU bine fără a depune prea mult efort. Află cum funcționează ChiarEu.ro și viața ta se va schimba în bine. Și nu numai a ta, ci a tuturor celor din jurul tău. Pentru că da, binele se întoarce întotdeauna.

Cum funcționează ChiarEu.ro?

null
Alege un premiu sau o experiență pe care ți-o dorești dintotdeauna sau care pur și simplu te tentează. De ce să nu te bucuri de ceva ce-ți place, indiferent cine ești și cu ce te ocupi?
null
Susține o cauză în care crezi, ajută comunitatea să aibă o viață mai bună, mai ușoară și mai frumoasă. Facând bine, atragi mult bine și în viața ta. Deci donează cu încredere.
null
Citește regulamentul pentru a ști exact la ce să te aștepți în cazul în care chiar TU ești câștigător.
null
Ajută-ți prietenii să afle cum pot face și ei bine. Dă share la postările noastre de pe rețelele de socializare sau povestește-le chiar TU cât de ușor poți schimba lumea în bine.
null
Urmărește-ne pe site și pe Facebook pentru a vedea în timp real ce cauze mai susținem, când ajung banii la destinatari, ce premii noi oferim, când au loc tombolele și cum vedem noi viitorul mai bun.

Trimite articolul:

Alte noutăți:

Campanii ChiarEu:

Câștigă un apartament de vis!

Donează acum pentru ca Institutul Cantacuzino să continue să își desfașoare activitatea în cele mai bune condiții. O șansă în plus pentru ei înseamnă o șansă în plus pentru ca tu să câștigi un apartament.

 

Donează și Câștigă

Cauze ChiarEu:

Institutul Cantacuzino

Fii parte dintr-o comunitate de oameni buni, care salvează lumea. Chiar TU poți contribui la o Românie mai sănătoasă. Donează chiar TU pentru ca Institutul să protejeze sănătatea…

Vezi mai mult

Asociația Manieres

Bunele maniere deschid uși pe care toți banii din lume nu le pot cumpăra. Asociatia Manieres are ca scop promovarea bunelor maniere in randul copiilor si tinerilor. Până…

Vezi mai mult

Asociația ELSA

Viitorul acestei țări poate fi ușor ghicit după pregătirea tinerilor săi. ELSA București este o asociație care se ocupă cu dezvoltarea culturală și profesională a tinerilor studenți în…

Vezi mai mult

Vorbește-ne de bine

Oricine poate schimba viața unui om cu un gest simplu. Da, chiar TU sau chiar prietenii tăi. Dă vorba mai departe și dă-le o șansă și altora să afle că binele se răsplătește cu bine.