Susține Institutul Cantacuzino

Fii parte dintr-o comunitate de oameni buni, care salvează lumea. Chiar TU poți contribui la o Românie mai sănătoasă.

Donează chiar TU pentru ca Institutul să protejeze sănătatea publică. Astfel, va putea continua cercetarea pentru a preveni și trata bolile cu etiologie microbiană.

Performanța Institutului Cantacuzino depinde de existența unui laborator de ultimă generație. Acest lucru ne asigură independență și ajutor permanent, pentru că vedem că în vremuri tulburi tot românii sunt cei care îi ajută pe români.

Donează șanse pentru buna funcționare a Institutului Cantacuzino.

Ajutorul tău chiar contează. Împreună am reușit să strângem și să donăm:

0
lei
chestie

Câștigă un apartament de vis!

Donează acum pentru ca Institutul Cantacuzino să continue să își desfașoare activitatea în cele mai bune condiții. O șansă în plus pentru ei înseamnă o șansă în plus pentru ca tu să câștigi un apartament.

 

Donează și Câștigă

Alte campanii ChiarEu:

Asociația Manieres

Bunele maniere deschid uși pe care toți banii din lume nu le pot cumpăra. Asociatia Manieres are ca scop promovarea bunelor maniere in randul copiilor si tinerilor. Până…

Vezi mai mult

Asociația ELSA

Viitorul acestei țări poate fi ușor ghicit după pregătirea tinerilor săi. ELSA București este o asociație care se ocupă cu dezvoltarea culturală și profesională a tinerilor studenți în…

Vezi mai mult

Vorbește-ne de bine

Oricine poate schimba viața unui om cu un gest simplu. Da, chiar TU sau chiar prietenii tăi. Dă vorba mai departe și dă-le o șansă și altora să afle că binele se răsplătește cu bine.