Lavinia a câștigat o tabletă Samsung Galaxy TAB A!

Lavinia Trifan a participat la promoția ChiarEu și câștigat o tabletă Samsung Galaxy TAB A, Quad Core 8″, 2GB RAM, 32GB, 4G*.

Lavinia a avut bunătatea de a ajuta o cauză și de a ne ajuta și pe noi să înțelegem mai bine motivele pentru care a donat, completând un chestionar. Așa a câștigat. Dar a mai avut bunătatea de a ne răspunde unor întrebări chiar și după ce a câștigat. Așa am câștigat noi, cunoscând-o.

Cum te simți să fii prima noastră câștigătoare?

Lavinia: Sentimentul trăit a fost unic, îl asociez cu acea doză de fericire și entuziasm pe care o simțeam atunci când eram copil si îmi găseam cadoul dimineața, sub bradul de Crăciun.

Ce te-a convins să donezi pe platforma ChiarEu?

Lavinia: Între mine și Institutul Cantacuzino s-a creat o legătură în urmă cu ceva timp, iar donația mea a reprezentat în mare parte recunoștința ce le-o port. Înainte de a dona, trebuie să recunosc că am făcut și un “background check” al asociației ChiarEu, pentru a mă asigura că donația mea va ajunge unde trebuie.

Cum te simți că poți ajuta pe cineva care are nevoie și, în același timp, să ți se
recompenseze gestul?

Lavinia: Întotdeauna mi-a plăcut să ajut și o fac mereu cu dragă inimă, fără să aștept să fiu recompensată pentru asta. Faptul că am câștigat acest premiu în urma donației, întărește una din legile Universului și anume: “Primești ceea ce oferi”.

Ce le spui oamenilor care încă nu știu dacă să doneze pe platforma ChiarEu?

Lavinia: Încurajez oamenii să doneze pe platforma ChiarEu deoarece vor fi mult mai fericiți știind că au participat la o schimbare și au avut o contribuție la un lucru bun, care le va aduce și lor beneficii (sufletești și nu numai).

Mulțumim mult, Lavinia, că te-ai implicat și ne susții!

Donează și tu pentru cauza în care crezi și ai șansa de a câștiga nu numai marele premiu, dar și alte premii și experiențe care să te bucure. Nu rata surprizele, fii cu ochii pe noi!

*Premiul oferit nu a făcut obiectul unei sponsorizări din partea companiei Samsung și utilizarea mărcii/numelui comercial are singurul rol de a informa în mod corect participanții cu privire la marca și modelul premiului.

Trimite articolul:

Alte noutăți:

Campanii ChiarEu:

Câștigă un apartament de vis!

Donează acum pentru ca Institutul Cantacuzino să continue să își desfașoare activitatea în cele mai bune condiții. O șansă în plus pentru ei înseamnă o șansă în plus pentru ca tu să câștigi un apartament.

 

Donează și Câștigă

Cauze ChiarEu:

Institutul Cantacuzino

Fii parte dintr-o comunitate de oameni buni, care salvează lumea. Chiar TU poți contribui la o Românie mai sănătoasă. Donează chiar TU pentru ca Institutul să protejeze sănătatea…

Vezi mai mult

Asociația Manieres

Bunele maniere deschid uși pe care toți banii din lume nu le pot cumpăra. Asociatia Manieres are ca scop promovarea bunelor maniere in randul copiilor si tinerilor. Până…

Vezi mai mult

Asociația ELSA

Viitorul acestei țări poate fi ușor ghicit după pregătirea tinerilor săi. ELSA București este o asociație care se ocupă cu dezvoltarea culturală și profesională a tinerilor studenți în…

Vezi mai mult

Vorbește-ne de bine

Oricine poate schimba viața unui om cu un gest simplu. Da, chiar TU sau chiar prietenii tăi. Dă vorba mai departe și dă-le o șansă și altora să afle că binele se răsplătește cu bine.