Leonardo la nevoie se cunoaște!

Leonardo DiCaprio e dintotdeauna implicat în salvarea ecosistemelor aflate în pericol și protector al vieții sălbatice. Dar nu a stat deoparte nici de data asta! Așa că fundația lui, The Leonardo DiCaprio Foundation, a făcut echipă cu Apple, Laurene Powell Jobs și Ford Foundation lansând împreună o strângere de fonduri pentru combaterea foametei determinate de pandemia de coronavirus.

Chiar înainte de pandemie, nu mai puțin de 37 de milioane de oameni aveau nevoie de ajutor. Iar lucrurile nu au făcut decât să se înrăutățească, numeroase familii rămânând fără slujbe și deci fără posibilități de supraviețuire.

Prin intermediul unei platforme de crowdsourcing, actorul a stabilit un obiectiv inițial de 12 milioane de dolari. Cum viața bate mereu filmul, obiectivul a fost depășit rapid, donațiile venind atât de la vedete ca Oprah Winfrey, Lady Gaga, will.iam, Laura Dern, cât și de la oameni mai puțin celebri.

Ca să ne dăm seama de magnitudinea gestului, nu trebuie decât să aflăm că s-au strâns 13.2 milioane de dolari în doar 72 de ore. Actorul a fost copleșit și e normal când vezi atâția oameni care se mobilizează să facă bine.

Pe ChiarEu fix asta ne dorim: să adunăm oameni buni care să facă bine împreună. Ce e special pe platforma noastră este că oamenii de bine sunt și răsplătiți. Cu premii și experiențe extraordinare. Vino și tu în comunitatea noastră și poate câștigi chiar TU!

Sursa: https://talentrecap.com/what-is-leonardo-dicaprio-doing-with-15m-to-help-with-covid-19/

Trimite articolul:

Alte noutăți:

Campanii ChiarEu:

Câștigă un apartament de vis!

Donează acum pentru ca Institutul Cantacuzino să continue să își desfașoare activitatea în cele mai bune condiții. O șansă în plus pentru ei înseamnă o șansă în plus pentru ca tu să câștigi un apartament.

 

Donează și Câștigă

Cauze ChiarEu:

Institutul Cantacuzino

Fii parte dintr-o comunitate de oameni buni, care salvează lumea. Chiar TU poți contribui la o Românie mai sănătoasă. Donează chiar TU pentru ca Institutul să protejeze sănătatea…

Vezi mai mult

Asociația Manieres

Bunele maniere deschid uși pe care toți banii din lume nu le pot cumpăra. Asociatia Manieres are ca scop promovarea bunelor maniere in randul copiilor si tinerilor. Până…

Vezi mai mult

Asociația ELSA

Viitorul acestei țări poate fi ușor ghicit după pregătirea tinerilor săi. ELSA București este o asociație care se ocupă cu dezvoltarea culturală și profesională a tinerilor studenți în…

Vezi mai mult

Vorbește-ne de bine

Oricine poate schimba viața unui om cu un gest simplu. Da, chiar TU sau chiar prietenii tăi. Dă vorba mai departe și dă-le o șansă și altora să afle că binele se răsplătește cu bine.