Marchează și când stă pe tușă!

David Beckham, co-fondatorul Inter Miami CF, a decis să participe la ALL IN Challenge, cea mai mare licitație de strângere de fonduri din istorie. Campania are ca scop strângerea de fonduri pentru a diminua efectele crizei generate de coronavirus.

 

“Sunt atâtea familii afectate de această situație dezastruoasă, familii care se luptă să facă rost de bani pentru mâncare și noi vrem să susținem organizațiile care fac o treabă incredibil de bună în condițiile date”, a zis Beckham.

 

Beckham nu doar declară că vrea să facă bine, ci chiar se implică activ. Prin intermediul unei licitații, el oferă fanilor săi șansa de a juca fotbal împreună, în complexul de antrenament al clubului Inter Miami CF. Câștigătorul licitației își va putea forma o echipă de 5 jucători pentru a petrece o zi de neuitat pe stadionul Inter Miami CF, alături de legendarul jucător de fotbal.

Mai exact, câștigătorul va juca un meci de 5 la 5 cu David Beckham și prietenii. Apoi vor lua prânzul împreună. În premiu este inclusă și vizionarea unui meci al echipei, chiar din loja oficială, în compania patronilor clubului: David Beckham, Jorge Mas și Marcelo Claure. Să încurajezi echipa preferată împreună cu deținătorii clubului de fotbal, asta da experiență! Uau!

Toate fondurile strânse prin programul ALL IN Challenge vor susține programe ca Meals on Wheels, No Kid Hungry, America’s Food Fund, World Central Kitchen și Feeding America. Aceste donații ajută familiile care se confruntă cu dificultăți în a-și asigura un minim necesar de hrană.

Toată admirația pentru aceste vedete, care chiar dacă au tot ce își doresc, nu uită de ceilalți! Faptele lor de bine ne inspiră pe toți să fim mai buni, să ajutăm și să donăm, pe măsura posibilităților.

Citește mai multe pe: https://www.intermiamicf.com/en/post/2020/04/22/david-beckham-and-inter-miami-cf-participate-all-challenge-support-covid-19-relief

Trimite articolul:

Alte noutăți:

Campanii ChiarEu:

Câștigă un apartament de vis!

Donează acum pentru ca Institutul Cantacuzino să continue să își desfașoare activitatea în cele mai bune condiții. O șansă în plus pentru ei înseamnă o șansă în plus pentru ca tu să câștigi un apartament.

 

Donează și Câștigă

Cauze ChiarEu:

Institutul Cantacuzino

Fii parte dintr-o comunitate de oameni buni, care salvează lumea. Chiar TU poți contribui la o Românie mai sănătoasă. Donează chiar TU pentru ca Institutul să protejeze sănătatea…

Vezi mai mult

Asociația Manieres

Bunele maniere deschid uși pe care toți banii din lume nu le pot cumpăra. Asociatia Manieres are ca scop promovarea bunelor maniere in randul copiilor si tinerilor. Până…

Vezi mai mult

Asociația ELSA

Viitorul acestei țări poate fi ușor ghicit după pregătirea tinerilor săi. ELSA București este o asociație care se ocupă cu dezvoltarea culturală și profesională a tinerilor studenți în…

Vezi mai mult

Vorbește-ne de bine

Oricine poate schimba viața unui om cu un gest simplu. Da, chiar TU sau chiar prietenii tăi. Dă vorba mai departe și dă-le o șansă și altora să afle că binele se răsplătește cu bine.