Muzica ne face bine!

Doar împreună putem să o scoatem la capăt, e din ce în ce mai clar. Și de multe ori, primul pas pentru a ne ajuta este să îi ajutăm pe ceilalți.

De aceeași părere sunt și Alex Velea și Matteo, care și-au pus talentul la bătaie ca să ajute.

Cei doi au lansat un remake al piesei din anii 2000 “Orașul Trist”. Mesajul se potrivește cu ceea ce simțim cu toții acum pe pielea noastră, așa că succesul îi e asigurat.

Toți banii din încasări se vor duce în contul Organizației Salvați Copiii pentru Fondul de Urgență pentru Spitale, pentru ajutorarea medicilor din linia I, prin achiziționarea de aparatură și echipamente de protecție.

Ascultă noua melodie și vezi cum poți face ceea ce îți place și ajuta în același timp.

Ce fac ei, poți face chiar si TU și asta e toată frumusețea platformei ChiarEu.

Sursa: https://www.libertatea.ro/entertainment/alex-velea-si-matteo-au-lansat-o-noua-melodie-2977623

Trimite articolul:

Alte noutăți:

Campanii ChiarEu:

Câștigă un apartament de vis!

Donează acum pentru ca Institutul Cantacuzino să continue să își desfașoare activitatea în cele mai bune condiții. O șansă în plus pentru ei înseamnă o șansă în plus pentru ca tu să câștigi un apartament.

 

Donează și Câștigă

Cauze ChiarEu:

Institutul Cantacuzino

Fii parte dintr-o comunitate de oameni buni, care salvează lumea. Chiar TU poți contribui la o Românie mai sănătoasă. Donează chiar TU pentru ca Institutul să protejeze sănătatea…

Vezi mai mult

Asociația Manieres

Bunele maniere deschid uși pe care toți banii din lume nu le pot cumpăra. Asociatia Manieres are ca scop promovarea bunelor maniere in randul copiilor si tinerilor. Până…

Vezi mai mult

Asociația ELSA

Viitorul acestei țări poate fi ușor ghicit după pregătirea tinerilor săi. ELSA București este o asociație care se ocupă cu dezvoltarea culturală și profesională a tinerilor studenți în…

Vezi mai mult

Vorbește-ne de bine

Oricine poate schimba viața unui om cu un gest simplu. Da, chiar TU sau chiar prietenii tăi. Dă vorba mai departe și dă-le o șansă și altora să afle că binele se răsplătește cu bine.