Oana a câștigat un scuter electric Yadea C-line!

Oana-Maria Mocanu a participat la promoția ChiarEu care sărbătorea Natura și a câștigat un scuter electric Yadea C-line de ultimă generație.

Oana, deși studentă în UK, a ales să se implice în cauze care au legătură cu viitorul ei și al celor dragi din România. Oana, ne înclinăm în fața responsabilității și generozității tale!
Să o cunoaștem!

Cum te simți să fii chiar tu câștigătoarea scuterului electric?

Sinceră să fiu, încă mi se pare incredibil că am câștigat. Sunt atât de fericită și încântată, încât nu pot exprima în cuvinte senzația. Tot ce pot spune este că am început să sar de bucurie și încă sunt într-o stare de euforie.

Te credem pe cuvânt, Oana, că doar te vedem în filmulețul pe care ni l-ai trimis. 🙂

Ce te-a convins să donezi pe platforma ChiarEu?

Am vrut să ajut. De obicei nu am încredere în platformele de donații online, dar platforma ChiarEu mi-a fost recomandată de o persoană în care am încredere. După ce m-am interesat mai mult, am fost convinsă că banii se vor duce direct la cauză. De asemenea, m-a încântat și colaborarea cu Institutul Cantacuzino, aceasta fiind și cauza pentru care am donat.

Cum te simți că poți ajuta pe cineva care are nevoie și, în același timp, să ți se recompenseze gestul?

Atunci când am donat, nu am făcut-o cu gândul că voi câștiga; am făcut-o pentru că am simțit și am vrut să îmi aduc și eu contribuția. Faptul că am câștigat este un plus și m-a făcut să îmi dau seama că zicala “bine faci, bine găsești” este cât se poate de adevărată.

Ce le spui oamenilor care încă nu știu dacă să doneze pe platforma ChiarEu?

Să nu mai stea pe gânduri și să o facă! Și eu am fost reticentă la început, dar m-am convins că acești oameni iubesc și respectă ceea ce fac. De asemenea, ai ocazia să ajuți și poți fi tu următorul câștigător. Eu voi continua să donez pe această platformă.

Multumim, Oana, pentru încrederea oferită, dar și pentru dorința ta de a-i ajuta pe cei care au nevoie. Credem că orice faptă bună merită răsplătită și de aceea o facem cu fiecare ocazie.

De data asta am avut bucuria de a o cunoaște pe Oana, dar abia așteptăm să te cunoaștem și pe tine. Donează și câștigă chiar TU, nu numai premiul mare alocat cauzei pe care o susții, dar și multe alte premii sau experiențe de neuitat. Fii cu ochii pe noi!

Trimite articolul:

Alte noutăți:

Campanii ChiarEu:

Câștigă un apartament de vis!

Donează acum pentru ca Institutul Cantacuzino să continue să își desfașoare activitatea în cele mai bune condiții. O șansă în plus pentru ei înseamnă o șansă în plus pentru ca tu să câștigi un apartament.

 

Donează și Câștigă

Cauze ChiarEu:

Institutul Cantacuzino

Fii parte dintr-o comunitate de oameni buni, care salvează lumea. Chiar TU poți contribui la o Românie mai sănătoasă. Donează chiar TU pentru ca Institutul să protejeze sănătatea…

Vezi mai mult

Asociația Manieres

Bunele maniere deschid uși pe care toți banii din lume nu le pot cumpăra. Asociatia Manieres are ca scop promovarea bunelor maniere in randul copiilor si tinerilor. Până…

Vezi mai mult

Asociația ELSA

Viitorul acestei țări poate fi ușor ghicit după pregătirea tinerilor săi. ELSA București este o asociație care se ocupă cu dezvoltarea culturală și profesională a tinerilor studenți în…

Vezi mai mult

Vorbește-ne de bine

Oricine poate schimba viața unui om cu un gest simplu. Da, chiar TU sau chiar prietenii tăi. Dă vorba mai departe și dă-le o șansă și altora să afle că binele se răsplătește cu bine.