Pandemia vine de hac relației tale? Hai să menținem aprinsă flacăra iubirii!

Da, avem cu toții momente în care parcă simțim că ne sufocăm, că nu mai avem spațiu personal și că munca, hobby-urile și activitățile de cuplu sunt toate claie peste gramadă. Dar nu te stresa, e normal. Cel puțin așa zic specialiștii.

Tot ei ne mai dau câteva sfaturi despre cum am putea s-o scoatem la capăt întregi, încă parte dintr-un cuplu ok 😊.

E important să ne spunem “Bună dimineața” și “Noapte bună”. Pentru că spunând acestea, ne asigurăm partenerul că indiferent de cât de aprinse ne-au fost discuțiile, este important pentru noi.

Ar trebui să ne asigurăm un timp pentru discuții. Fie dimineața la cafea, la bucătarie, nimic fancy, dar să vorbim.

Specialiștii ne spun că și bilețelele și scrisorile de iubire ne fac bine. Măcar câteva vorbe dulci să adresăm partenerului.

Deci hai să facem chiar noi primul pas. Când faci bine, vei fi surprins să îl și primești. Așa cum te va surprinde plăcut și dacă vei câștiga chiar TU un inel cu diamant Damiani Bocciolo. Donează pentru Asociația Manieres și ai grijă de relația ta pentru ca inelul cu diamant să fie primit cum trebuie 😉.

Citește mai multe pe https://www.boho-weddings.com/201609/romance-in-the-time-of-pandemic/ (sursa).

Trimite articolul:

Alte noutăți:

Campanii ChiarEu:

Câștigă un apartament de vis!

Donează acum pentru ca Institutul Cantacuzino să continue să își desfașoare activitatea în cele mai bune condiții. O șansă în plus pentru ei înseamnă o șansă în plus pentru ca tu să câștigi un apartament.

 

Donează și Câștigă

Cauze ChiarEu:

Institutul Cantacuzino

Fii parte dintr-o comunitate de oameni buni, care salvează lumea. Chiar TU poți contribui la o Românie mai sănătoasă. Donează chiar TU pentru ca Institutul să protejeze sănătatea…

Vezi mai mult

Asociația Manieres

Bunele maniere deschid uși pe care toți banii din lume nu le pot cumpăra. Asociatia Manieres are ca scop promovarea bunelor maniere in randul copiilor si tinerilor. Până…

Vezi mai mult

Asociația ELSA

Viitorul acestei țări poate fi ușor ghicit după pregătirea tinerilor săi. ELSA București este o asociație care se ocupă cu dezvoltarea culturală și profesională a tinerilor studenți în…

Vezi mai mult

Vorbește-ne de bine

Oricine poate schimba viața unui om cu un gest simplu. Da, chiar TU sau chiar prietenii tăi. Dă vorba mai departe și dă-le o șansă și altora să afle că binele se răsplătește cu bine.