Prima câștigătoare ChiarEu!

Uraaaa! În sfârșit am făcut prima extragere și am dat primul premiu! Lavinia Trifan este prima noastră câștigătoare! Ea a câștigat o tabletă Samsung Galaxy TAB A, Quad Core 8″, 2GB RAM, 32GB, 4G*.

Mulțumim mult, Lavinia, că te-ai implicat în cauzele pe care le susținem, ai donat și ai ales să participi și la promoția care avea ca premiu o tabletă Samsung Galaxy. Mulțumim că ne susții și fii pe fază, poate câștigi chiar TU și premiul cel mare al cauzei pentru care ai donat!

Credem că fiecare membru al comunității noastre merită răsplătit pentru bunătatea de a dona și de a-i ajuta pe alții. De aceea, pregătim mereu noi surprize cu premii pentru toți cei care donează, premii complet separate de premiile mari ale cauzelor pe care le susțin cu donații.

Donează și tu pentru cauza în care crezi și ai șansa de a câștiga nu numai marele premiu, dar și alte premii și experiențe care să te bucure. Nu rata surprizele, fii cu ochii pe noi!

Dacă vrei să verifici lista câștigătorilor și a rezervelor, click aici: https://www.tragerilasorti.ro/extrageri/10292-multumim-comunitatii-oamenilor-buni/

Pentru a verifica dacă nu s-a produs vreo încurcătură în legătură cu participarea ta la tragerea la sorți, intră aici:

https://www.tragerilasorti.ro/extrageri/10292-multumim-comunitatii-oamenilor-buni/inscriere.html, introdu adresa ta de e-mail și verifică dacă ești înscris.

*Premiul oferit nu a făcut obiectul unei sponsorizări din partea companiei Samsung și utilizarea mărcii/numelui comercial are singurul rol de a informa în mod corect participanții cu privire la marca și modelul premiului.

Trimite articolul:

Alte noutăți:

Campanii ChiarEu:

Câștigă un apartament de vis!

Donează acum pentru ca Institutul Cantacuzino să continue să își desfașoare activitatea în cele mai bune condiții. O șansă în plus pentru ei înseamnă o șansă în plus pentru ca tu să câștigi un apartament.

 

Donează și Câștigă

Cauze ChiarEu:

Institutul Cantacuzino

Fii parte dintr-o comunitate de oameni buni, care salvează lumea. Chiar TU poți contribui la o Românie mai sănătoasă. Donează chiar TU pentru ca Institutul să protejeze sănătatea…

Vezi mai mult

Asociația Manieres

Bunele maniere deschid uși pe care toți banii din lume nu le pot cumpăra. Asociatia Manieres are ca scop promovarea bunelor maniere in randul copiilor si tinerilor. Până…

Vezi mai mult

Asociația ELSA

Viitorul acestei țări poate fi ușor ghicit după pregătirea tinerilor săi. ELSA București este o asociație care se ocupă cu dezvoltarea culturală și profesională a tinerilor studenți în…

Vezi mai mult

Vorbește-ne de bine

Oricine poate schimba viața unui om cu un gest simplu. Da, chiar TU sau chiar prietenii tăi. Dă vorba mai departe și dă-le o șansă și altora să afle că binele se răsplătește cu bine.