Tace și face bine.

Multe celebrități aleg să doneze o parte din banii lor unor cauze în care cred. Știm multe exemple, însă poate tocmai cel mai mare filantrop scapă atenției publice. Este vorba despre Keanu Reeves. Sigur, e un actor foarte cunoscut și a jucat în numeroase filme, fiind plătit pe măsură. Însă despre gesturile lui filantropice nu vorbește decât foarte puțin, spre deloc. A recunoscut la un moment dat că are o fundație de caritate, dar a adăugat că nu dorește să își lege numele de ea și că o lasă “să-și facă treaba”.

Modestia lui nu e numai despre faptul că folosește metroul, vorbește cu oamenii obișnuiți de la egal la egal sau se îmbracă de la magazine cu acces pentru publicul larg, ci rezidă mai ales în modul în care se raportează la ajutorul pe care îl oferă necondiționat.

De cele mai multe ori, atunci când celebrităţile aleg să se implice în acte de caritate, aleg să și vorbească despre asta, promovându-și activ gesturile filantropice și astfel făcându-și publicitate. Keanu Reeves, în schimb, chiar dacă a cheltuit sume uriaşe de bani pentru lucruri care îi ajută pe cei dezavantajaţi, a făcut-o fără să spună nimănui.

Este greu să nu-i acorzi respectul cuvenit cuiva care este atât de generos, păstrând în acelaşi timp discreţia. Jos pălăria!

Sursa: https://eushtiu.com/binefacatorul-secret-keanu-reeves-propria-fundatie-de-caritate-si-ii-ajuta-chiar-si-pe-necunoscuti/

Trimite articolul:

Alte noutăți:

Campanii ChiarEu:

Câștigă un apartament de vis!

Donează acum pentru ca Institutul Cantacuzino să continue să își desfașoare activitatea în cele mai bune condiții. O șansă în plus pentru ei înseamnă o șansă în plus pentru ca tu să câștigi un apartament.

 

Donează și Câștigă

Cauze ChiarEu:

Institutul Cantacuzino

Fii parte dintr-o comunitate de oameni buni, care salvează lumea. Chiar TU poți contribui la o Românie mai sănătoasă. Donează chiar TU pentru ca Institutul să protejeze sănătatea…

Vezi mai mult

Asociația Manieres

Bunele maniere deschid uși pe care toți banii din lume nu le pot cumpăra. Asociatia Manieres are ca scop promovarea bunelor maniere in randul copiilor si tinerilor. Până…

Vezi mai mult

Asociația ELSA

Viitorul acestei țări poate fi ușor ghicit după pregătirea tinerilor săi. ELSA București este o asociație care se ocupă cu dezvoltarea culturală și profesională a tinerilor studenți în…

Vezi mai mult

Vorbește-ne de bine

Oricine poate schimba viața unui om cu un gest simplu. Da, chiar TU sau chiar prietenii tăi. Dă vorba mai departe și dă-le o șansă și altora să afle că binele se răsplătește cu bine.