TIC TAC. Nu rata scuterul electric!

Orice faptă bună merită răsplătită nu o dată, ci de mai multe ori. Un scuter electric Yadea C-line abia așteaptă să-și cunoască câștigătorul. Donează până pe 21 iunie și ține pumnii strânși pentru tragerea la sorți din 24 iunie. Poate câștigi chiar TU!

Donează pentru ce cauză dorești și de câte ori vrei, șansele tale se cumulează și deci cu cât faci mai mult bine, cu atât cresc șansele tale de a câștiga scuterul electric. Dacă ai donat deja, participi automat la tombolă, dar poți și tu să-ți mărești șansele dacă donezi din nou.

Yadea C-line este un scuter electric care beneficiază de cea mai modernă tehnologie și un design de excepție. Cu un motor de 1200W și o baterie 48V 28 AH, detașabilă cu o autonomie de 60 de km, Yadea C-line impresionează la capitolul detalii utile. Astfel, e dotat cu mufă usb pentru încărcarea smartphone-ului, sistem de pornire electric prin apăsare de buton, display digital luminos, frâne eficiente, dar foarte silențioase și un buton de parcare precum cel de pe mașini. Dacă ești curios pentru mai multe detalii tehnice, intră rapid pe https://www.atvrom.ro/scutere/yadea-cline-2020.

Tic tac, timpul nu stă pe loc, donează acum și câștigă!

Trimite articolul:

Alte noutăți:

Campanii ChiarEu:

Câștigă un apartament de vis!

Donează acum pentru ca Institutul Cantacuzino să continue să își desfașoare activitatea în cele mai bune condiții. O șansă în plus pentru ei înseamnă o șansă în plus pentru ca tu să câștigi un apartament.

 

Donează și Câștigă

Cauze ChiarEu:

Institutul Cantacuzino

Fii parte dintr-o comunitate de oameni buni, care salvează lumea. Chiar TU poți contribui la o Românie mai sănătoasă. Donează chiar TU pentru ca Institutul să protejeze sănătatea…

Vezi mai mult

Asociația Manieres

Bunele maniere deschid uși pe care toți banii din lume nu le pot cumpăra. Asociatia Manieres are ca scop promovarea bunelor maniere in randul copiilor si tinerilor. Până…

Vezi mai mult

Asociația ELSA

Viitorul acestei țări poate fi ușor ghicit după pregătirea tinerilor săi. ELSA București este o asociație care se ocupă cu dezvoltarea culturală și profesională a tinerilor studenți în…

Vezi mai mult

Vorbește-ne de bine

Oricine poate schimba viața unui om cu un gest simplu. Da, chiar TU sau chiar prietenii tăi. Dă vorba mai departe și dă-le o șansă și altora să afle că binele se răsplătește cu bine.