Vine vacanța, dar nu cu trenul din Franța!

A venit vara! Căldura e la ordinea zilei și toți ne gândim inevitabil la vacanță. Unde mergem? Dacă până acum majoritatea avea planuri clare sau măcar știa orientativ încotro vrea să o apuce, pandemia ne-a cam dat tuturor planurile peste cap.

Am studiat și noi problema și am găsit lista celor mai sigure 20 de destinații post-pandemie. Nu e o listă făcută pe genunchi, ci una prezentată de Organizația Europeană pentru cele mai bune destinații (EBD), care se încadrează în Rețeaua EDEN a Comisiei Europene.

Multe țări europene își deschid frontierele, dar de fapt, care sunt destinațiile cel mai puțin afectate de Covid-19? Răspunsul ne ajută să luăm cea mai potrivită decizie pentru noi și cei dragi.

Pe lista întocmită de EBD și preluată de Forbes, apar mai multe orașe din Croația, Grecia, dar și municipiul Sibiu, singura destinație din România.

Despre Sibiu, jurnaliștii de la Forbes menționează că este ”un oraș frumos, istoric din Transilvania”. Ei mai adaugă că orașul este cunoscut pentru cultura, istoria, gastronomia, arhitectura diversă și minunile sale naturale. Iată de ce în 2020, Sibiul a fost desemnat „a șasea cea mai bună destinație turistică a Europei” de EBD.

Pentru lista completă, click aici.

Sursa: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/turism/cele-mai-sigure-20-de-locuri-pentru-a-calatori-post-coronavirus-sibiul-singurul-oras-din-romania-aflat-pe-lista-19380420

Trimite articolul:

Alte noutăți:

Campanii ChiarEu:

Câștigă un apartament de vis!

Donează acum pentru ca Institutul Cantacuzino să continue să își desfașoare activitatea în cele mai bune condiții. O șansă în plus pentru ei înseamnă o șansă în plus pentru ca tu să câștigi un apartament.

 

Donează și Câștigă

Cauze ChiarEu:

Institutul Cantacuzino

Fii parte dintr-o comunitate de oameni buni, care salvează lumea. Chiar TU poți contribui la o Românie mai sănătoasă. Donează chiar TU pentru ca Institutul să protejeze sănătatea…

Vezi mai mult

Asociația Manieres

Bunele maniere deschid uși pe care toți banii din lume nu le pot cumpăra. Asociatia Manieres are ca scop promovarea bunelor maniere in randul copiilor si tinerilor. Până…

Vezi mai mult

Asociația ELSA

Viitorul acestei țări poate fi ușor ghicit după pregătirea tinerilor săi. ELSA București este o asociație care se ocupă cu dezvoltarea culturală și profesională a tinerilor studenți în…

Vezi mai mult

Vorbește-ne de bine

Oricine poate schimba viața unui om cu un gest simplu. Da, chiar TU sau chiar prietenii tăi. Dă vorba mai departe și dă-le o șansă și altora să afle că binele se răsplătește cu bine.