Susține cauza Asociației Manieres și

Câștigă un inel cu diamant Damiani Bocciolo!

Donează șanse pentru ca 1000 de copii să-și șlefuiască manierele pentru a deveni diamante, iar tu poți câștiga un rafinat inel cu diamant Damiani Bocciolo, de la CELLINI, in valoare de 10.000 Euro!

Donează și Câștigă

Alege suma pe care dorești să o donezi cauzei și participă la tragerea la sorți.

Faci o faptă bună, chiar tu, și poți să câștigi premiul special. Chiar TU!

Dăruiește 50 de șanse
și primești

50

de șanse

să câștigi un diamant

Preferată de donatori

Dăruiește 100 de șanse
și primești

100

de șanse

să câștigi un diamant

Dăruiește 200 de șanse
și primești

200

de șanse

să câștigi un diamant

Dăruiește 1000 de șanse
și primești

1000

de șanse

să câștigi un diamant

Bine primești:

Binele pe care îl faci oferă tinerilor șansa la un viitor mai bun. Pentru gestul tău de neprețuit, poți fi răsplătit cu un inel cu diamant Damiani Bocciolo oferit de CELLINI. Oferă șanse tinerilor să-și șlefuiască manierele, și pentru sclipirea ta de generozitate, poți câștiga un diamant pentru totdeauna!

Te vei bucura de:

  • Inel Damiani Bocciolo
  • Diamant 0,71ct
  • Aur alb 18K
  • Gramaj 4,90g

Bine faci:

Bunele maniere deschid oportunitaţi pe care toți banii din lume nu le pot oferi. Asociația Manieres are ca scop promovarea bunelor maniere în rândul copiilor și tinerilor. Până în prezent, Asociația Manieres a reușit să predea bune maniere unui număr de peste 4000 de copii și tineri, creând un sistem de valori pentru generațiile viitoare și ajutând la integrarea tinerilor defavorizați în societate, prin cunoasterea bunelor maniere.

De asemenea, Asociația a dezvoltat o serie de cursuri care să faciliteze accesul pe piața muncii: “Vreau să mă cunosc”, “Cum să-mi construiesc un CV”, “Cum să mă îmbrac la un interviu”, “Cum să vorbesc la un interviu”.

Mai e loc de bine:

Câștigă un apartament de vis!

Donează acum pentru ca Institutul Cantacuzino să continue să își desfașoare activitatea în cele mai bune condiții. O șansă în plus pentru ei înseamnă o șansă în plus pentru ca tu să câștigi un apartament.

 

Donează și Câștigă

Vorbește-ne de bine

Oricine poate schimba viața unui om cu un gest simplu. Da, chiar TU sau chiar prietenii tăi. Dă vorba mai departe și dă-le o șansă și altora să afle că binele se răsplătește cu bine.